miércoles, 15 de julio de 2009

Operación Trujillo - Perú, Centre Cultural – Nova Badia


La nostra entitat Centre Cultural, es va comprometre ara fa quasi dos anys a dur a terme l’apadrinament del Col·legi Teófilo Benítes de Usquil, Trujillo , Perú.

Un any més estem intentant ser fidels al nostre compromís. Però aquest any la cosa, com a proposta d’ells, va in xic més enllà.

Hem rebut el projecte d’inversió del que ells creuen necessiten, però a més ens adjunten un a proposta que creiem molt interessant: la formació d’una escola de pares, per tal de donar suport mitjançant l’escola a les famílies que moltes vegades es veuen perdudes a l’hora d’ enfila l’educació i el futur dels seus fills.
El projecte te dos temàtiques:

1.- Nens de 3 a 6 anys.
2.- Nens de 7 a 16 anys.

Creiem que es un repte important per donar-li un cop de mà.

Creiem que la feina que anem fent ha estat ben feta, i ens animen a que any rere any això pugui ser una aposta per part del Centre Cultural ,el nostre ajuntament, les entitats d’estalvi, i veïns i no veïns de Badia que hi vulguin participar.

El nostre primer gra de sorra ja ha estat espargit per aquelles terres, ara ens toca continuar la tasca començada

Tots sabeu que en les Caixes existents a Badia, no més dient “PERACIÓN TRUJILLO- PERÚ” del Centre Cultural, podeu dipositar el que bonament pugueu. El que podeu estar ben segurs és que tot el que recollim, els hi arribarà directament a ells. Ni un euro es quedarà pel camí.
En nom d’ells, gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario